• poster zoals verspreidt

    Luc Analbers
  • Flyer achterkant

    Luc Analbers

Theatergroep Splinter speelt op 9 en 10 februari een voorstelling over dementie

10-01-2018, 09:41 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 9 februari 2018, 20:30 tot 21:45

Locatie:

De Wiese 2, Schalkwijk
Sociaal Cultureel Centrum De Wiese
Schalkwijk

Dit keer een thema voorstelling van Splinter. Twee keer, zowel in SCC De Wiese in Schalkwijk als in de Kleine Zaal van Theater Aan de Slinger. De voorstelling in Theater Aan de Slinger is inmiddels uitverkocht, er zijn alleeen nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling in Schalkwijk.

Een voorstelling waarin de familie van een dementerende man zich bewust wordt van het feit dat hij niet lang meer thuis kan zijn

Het licht van Troost is een baken aan de duinrand van Texel. Maarten de Bok kijkt er prachtig op uit, beweert hij, maar vanuit zijn raam kan hij het nooit zien. Hij doet wel vaker vreemde dingen en glijdt steeds verder weg in zijn dementie.Zijn vrouw en schoondochter weten dat ze hem straks niet meer kunnen verzorgen. Zijn dochter, die voor zijn verjaardag is overgekomen uit Den Haag, ontkent de dementie en vindt hun zorg overdreven. Die dag wordt het echter pijnlijk duidelijk hoezeer zij zich vergist.

Kaarten a €12,50 ( inclusief drankje) zijn voor de Wiese verkrijgbaar via info@theatergroep-splinter.nl (evt ook aan de zaal).