• stiltevieringen 2017-2018

    stiltevieringen

Stilte in HoutenStilteviering 21 januari a.s

12-01-2018, 16:40 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 12 januari 2018, 16:26 tot zondag 21 januari 2018, 22:26

Locatie:

Het Kant 1, Houten
Opstandingskerk
Houten

Stilte in Houten

Weg van het lawaai van alledag. Op zoek naar stilte; naar de stilte van het hart. We willen het vaak maar al te graag. Maar het kost ons veel moeite. Te midden van het lawaai hebben we het contact met ons innerlijk verloren.

De vragen die binnenin ons leven blijven onbeantwoord liggen. Onze onzekere gevoelens worden niet opgehelderd en onbegrepen emoties worden niet verklaard. Omdat we ons telkens weer van onszelf af laten leiden naar de alle aandacht opeisende wereld.

Telkens als je deze stilte wel vindt, ervaar je dat je iets bijzonders ontvangen hebt. Iets dat je boven het alledaagse uit tilt; iets dat beloften in zich heeft . Dat is de stilte van vrede en gebed, die je weer terugbrengt naar je bron. Dan ervaar je dat je veel kan, maar veel niet hoeft.

In deze stilte worden je valse pretenties weggenomen en kun je de wereld om je heen weer met een zekere afstand zien. En je vertrouwen stellen op Hem.

Deze gelegenheid wordt je, geheel vrijblijvend geboden in de stiltevieringen van de PG-gemeente in Houten. Bij deze heten wij je van harte welkom om in alle rust en stilte tot bezinning te komen a.s zondag 21 januari in de stilteviering. Opstandingskerk, Het Kant 1. Aanvang 20.30 uur. Info: stilteviering@pghouten.nl