• poster Week van Gebed 2017

    MissieNederland

Samen met andere Houtense christenen bidden in de Week van gebed (15 - 22 jan.)

06-01-2017, 23:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 15 januari 2017, 19:00 tot zondag 22 januari 2017, 20:00

Locatie:

Boekweitoord 48, Houten
Huis van Gebed de TENT
Houten

Ook in Houten en Schalkwijk starten we het nieuwe jaar met de Week van Gebed, van zo. 15 - zo. 22 jan. 2017 (dus 8x). Dit jaar staat de Week van Gebed volledig in het teken van verzoening en terugblikken op 500 jaar Reformatie. De centrale tekst is 2 Korintiërs 5:14-20, waarin Paulus ons oproept tot verzoening. Stap voor stap volgen we zijn woorden over de liefde van Christus die ons drijft. (vers 14, NBV). Deze drijfveer overstijgt de verdeeldheid en brengt christenen bijeen. We bidden en verwachten dat Jezus' woorden ook ons en al die mensen over de hele wereld die de Week van Gebed vieren, nieuw leven zullen geven.

In Houten komen we alle avonden van 19 tot 19.45 uur (dus slechts een klein uurtje) bij elkaar in het Huis van Gebed de TENT aan de Boekweitoord 48.

In Schalkwijk is de locatie Brink 16 (alleen ma.-vr.).

Door deze tijd kunnen mensen daarna eventueel nog naar een andere bijeenkomst of vergadering. De leiding van deze 8 avonden is steeds in handen van iemand anders van de diverse Houtense kerken en gemeenten. De Raad van Kerken in Nederland (RvK) en MissieNederland (voorheen de Evangelische Alliantie (EA-EZA)) hebben o.a. een gezamenlijke handleiding en gebedsboekje gemaakt, die we ook in Houten zullen volgen.

Op de website van MissieNederland vind je bij www.missienederland.nl/webshop_gebed meer info, ook voor kinderen en jeugd, bijvoorbeeld over het organiseren van een www.prayernight.nl voor jongeren.

Zie ook www.geloofinhouten.nl of neem contact op met Maarten Pijnacker Hordijk via bedrijfsgebed@gmail.com.