• Opstelsporen N-baan

    Ilona Ederveen
  • Hondekop

    Ilona Ederveen

Op zaterdag 2 en zondag 3 april 2016 is het Open Huis bij Rail Club Utrecht.

27-03-2016, 15:00 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 2 april 2016, 10:00 tot zondag 3 april 2016, 16:00

Locatie:

Houten

In het weekend van 2 en 3 april, van 10 tot 16 uur, is het open huis bij Railclub Utrecht voor iedereen die geïnteresseerd is in grote en kleine spoorbedrijven. Dit in het kader van de landelijke modelspoordagen op initiatief van de Nederlandse Modelspoor Federatie.

Railclub Utrecht organiseert deze Open Dagen samen met de Hobby Computer Club! modelbaanautomatisering (HCC!m) en Trainsim.

Wat is er dan zoal te beleven? U kunt in onze eigen clubruimte enige modelspoorbanen en aanverwante activiteiten bekijken en desgewenst uw vaardigheden op dit gebied uitproberen. Kom gerust met uw vragen, twijfels en ideeën naar onze clubleden toe, gezamenlijk zijn wij van vele markten thuis. Ook voor kinderen is er het een en ander te doen en te beleven, zoals het bouwen van een wagonnetje, zelf een kleine spoorbaan besturen of een ritje maken met en besturen van een kindvriendelijke trein. Er is ook een kleine stand, waarin diverse overtollige modelspoorartikelen te koop zijn.

Onze clubruimte bevindt zich op industriegebied Lage Weide aan de Atoomweg 272 te Utrecht, dit is direct naast het hoofdkantoor van Ziggo.

Voor informatie kunt u ons mailen op: secretariaat@railclubutrecht.nl, of kijk op onze website: www.railclubutrecht.nl