• Nieuwjaarsconcert

    Ger Kroes

Nieuwjaarsconcert door musici van het Houtens Muziek Collectief.

10-01-2017, 18:52 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 22 januari 2017, 15:00 tot 16:15

Locatie:

De Slinger 40, Houten
Theater Aan de Slinger Grote Zaal
Houten

Op zondag 22 januari a.s. om 15.00 verzorgen 15 musici van het Houtens Muziek Collectief opnieuw het Nieuwjaarsconcert in de Grote Zaal van het Theater Aan de Slinger.

Inmiddels is dit concert een traditie geworden in Houten en heeft het een vaste plek gekregen in de agenda van velen.

Het is dé gelegenheid om in één concert van ca. een uur kennis te maken met een grote diversiteit aan instrumenten, ensembles, stijlen, en componisten. Van Percussie tot piano, van Piazzolla en Cubaanse Dans tot DJ-performance.

Licht, klassiek en wereldmuziek van hoog niveau, samengebracht in één programma, en gelardeerd met korte interviewtjes met muzikanten over drijfveren, passie en hun muziek .

En ook dé gelegenheid bij uitstek om je eigen docent professioneel in actie te zien en te horen. Een must voor alle leerlingen, liefhebbers van muziek, en voor alle vrienden van het Houtens Muziek Collectief .

Na afloop van het concert hebt u de kans de musici te ontmoeten en te spreken, over hun muziek, performance en motivatie. Daarbij heffen we graag met u het glas in de foyer van het theater en proosten we op het nieuwe jaar.

Leerlingen van de docenten verzorgen voorafgaand aan het concert en na afloop van het concert live achtergrond muziek In de foyer. In het voorprogramma speelt dwarsfluitensemble Flutes Connected o.l.v. Cathrine de Mos-Starberg.

Wacht niet en bestel nu nog uw kaarten voor dit bijzondere concert, voor € 12,50 / tot 18 jaar € 5,00 (inclusief 1 drankje).

Ook voor kinderen is het concert zeer geschikt vanwege het toegankelijke programma.

U bent van harte welkom!