• Levend Airhockey

    Sportivun
  • Bubbelvoetbal

    Sportivun
  • Apenkooien

    Sportivun

Multi-sport dagkamp Houten

21-03-2018, 13:54 | Lezersnieuws | Jurrian Vissink

Datum:

maandag 30 april 2018, 09:00 tot woensdag 2 mei 2018, 17:00

Locatie:

Hefbrug 3
Optisport de Wetering
Houten

Spel & fun voor jouw kleine sportieveling Doldwaze dagen vol spel en fun en ondertussen snuffelen aan diverse sporten en spellen tijdens de vakantie! Voor jouw zoon of dochter hebben wij sportieve activiteiten en superleuke spellen in petto, zoals bubbelvoetbal, knotshockey en een reusachtig springkussen. Tijdens deze kampen slapen de deelnemers lekker thuis. Zo kan je kind rustig opladen voor weer zo?n leuke dag!

Multi-sport dagkampen (zonder overnachting) Aan de slag met sport en spel en ondertussen de tijd van je leven hebben? Je maakt het mee tijdens een multi-sport dagkamp van Sportivun. We doen alleen maar leuke dingen, zoals knotshockey, bunkertrefbal, handbal, bubbelvoetbal, er is een springkussen. Te veel om op te noemen dus. En ?s avonds slaap je gewoon in je eigen bed, wel zo vertrouwd. Vind je de hele dag sporten wat lang? Geen probleem! Van 10:30 tot 11:00 is er een extra brengmoment en van 14:30 tot 14:45 een extra ophaalmoment.

Locatie Sportkamp Houten in de Wetering Met voortreffelijke faciliteiten, waaronder een fantastisch zwembad, heeft Sporthal De Wetering alles in huis om van ons sportkamp een succes te maken. Deze grote, multifunctionele sportzaal is uitstekend te bereiken en parkeren kan gewoon voor de deur.