• Folder

    Kunst om de Hoek

Kunstfietsdagen Kunst om de Hoek

07-06-2019, 13:06 | Lezersnieuws | Bruun van Asten

Datum:

zaterdag 29 juni 2019, 12:00 tot zondag 30 juni 2019, 17:00

Locatie:

Gemeente Houten
Houten

Bent u nieuwsgierig naar de kunstwerken van Houtense kunstenaars? Fiets tijdens de Kunstfietsdagen op zaterdag en zondag 29 en 30 juni tussen 12.00 en 17.00 uur langs expositieruimten en ateliers. De kunstenaars van Kunst om de Hoek verheugen zich op uw bezoek.

Schilders, fotografen, beeldhouwers, keramisten, sieradenmakers en glaskunstenaars bogen zich dit jaar over het thema Fragmenten. Laat u verrassen door een grote diversiteit aan kunstvormen geïnspireerd op één thema.

Centrale expositie
In Theater Aan de Slinger is tijdens het kunstfietsweekeinde vanaf vrijdagavond een centrale expositie te zien met van de deelnemende kunstenaars een representatief kunstobject. Deze centrale expositie is een goed startpunt voor uw rondgang langs de ateliers en expositieruimten waar de kunstenaars meer van hun kunstwerken tonen en met u in gesprek gaan.

Feestelijke opening op vrijdag 28 juni om 20.00 uur De opening van de kunstfietsdagen wordt dit jaar feestelijk omlijst met muziek en dichtkunst in Theater Aan de Slinger. U bent van harte uitgenodigd om de kunstenaars daar te ontmoeten. Kijk ook op www.kodh.nl/kunstfietsdagen/