Inspiratiebijeenkomst: Verdraaide Organisaties

03-11-2017, 14:51 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 14 november 2017, 13:30 tot woensdag 15 november 2017, 13:30

Locatie:

Onderdoor 160, Houten
Huis van Houten
Houten

Afgelopen donderdag heeft 'van Houten&co' haar medewerkers, vrijwilligers, gemeente en samenwerkingspartners uitgenodigd voor een inspiratiebijeenkomst over 'Verdraaide Organisaties' onder leiding van schrijver en organisatieadviseur Wouter Hart. In een volle zaal nam Wouter iedereen mee in hoe je als organisatie de 'bedoeling' van wat je doet altijd voorop zou moeten staan en systemen en procedures niet leidend moeten zijn.

Met deze bijeenkomst wilde 'van Houten&co' nogmaals kenbaar maken dat de bewoner voorop staat en de professional de ruimte nodig heeft om optimaal zijn/haar werk te kunnen doen. Komend jaar wordt deze visie nog meer zichtbaar en merkbaar in het project Het Rond.

'van Houten&co' is al actief op Het Rond maar vanaf 2018 gaan we ons nog meer toespitsen op wat nodig is in deze buurt. Samen met de bewoners, maar ook met andere organisaties, ondernemers en bijvoorbeeld het Sociaal Team, wil 'van Houten&co' werken aan de sociale kracht van de wijk. Het doel is om samen met bewoners op te trekken en waar een vraag is die te ondersteunen.

Wil je meer weten over 'van Houten&co'? Kijk dan op www.vanhoutenenco.nl of kom bij ons langs in Huis van Houten, Onderdoor 160.