• Theodora, Licensed Real Estate Broker in Florida

    Theodora

Informatiebijeenkomst over het bezit van een luxe villa in Florida USA

15-12-2017, 00:00 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 20 december 2017, 19:30 tot 22:00

Locatie:

Onderdoor 5, Houten
JOINN!
Houten

Op woensdag 20 december 2017 komt Theodora Uniken Veenstra, Licensed Real Estate Broker, vanuit Florida naar Houten om een tweetal informatiebijeenkomsten te houden om:

 uiteen te zetten welke interessante mogelijkheden er zijn om uitstekende rendementen te behalen met het bezit van een luxe villa in de omgeving van het wereldberoemde Walt Disney World Resort de grootste en meest bezochte amusementsbestemming van Florida. Dit park werd in 1971geopend en trekt jaarlijks zo'n 52 miljoen bezoekers vanuit de hele wereld!. Een villa in deze regio is, in vergelijking met Nederland, beduidend goedkoper en zeer goed te verhuren aan Amerikaanse bezoekers van de Disney parken;

 duidelijk te maken welk een genoegen een eigen luxe villa kan geven voor vakantie, overwinteren, verhuur en/of belegging;

Uiteraard komen ook alle do's en don'ts aan de orde die het bezit van een luxe villa met zich mee brengt. En er is natuurlijk ook voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

De bijeenkomsten vinden 's middag om 14:30 uur en 's avonds om 19:30 uur plaats bij JOINN! Onderdoor 5 direct naast het NS-station. De toegang is gratis maar aanmelden is verplicht door: een e-mail te sturen naar Cor.van.Weelden @ Florida-Residencies.nl met vermelding van uw naam, aantal personen en of uw voorkeur uitgaat naar de middag (aanvang 14:30 uur) of de avondsessie (aanvang 19:30 uur) of dat één van beide ook goed is. Aanmelden kan ook per telefoon op het nummer: 06-26494677.