• Huis-, tuin- en keukenavonturen van Dirk Scheele

    Foto: Gerhard Witteveen | Beeld: Harmen van Straaten

Huis-, tuin- en keukenavonturen van Dirk Scheele in Theater Aan de Slinger Houten

03-01-2018, 15:31 | Lezersnieuws |

Datum:

zondag 14 januari 2018, 10:30 tot 11:30

Locatie:

De Slinger 40, Houten
Theater Aan de Slinger
Houten

Op zondag 14 januari om 10:30 en 14:00 speelt kinderpopster Dirk Scheele zijn muzikale familievoorstelling Huis-, tuin- en keukenavonturen (2+) in Theater Aan de Slinger in Houten. Dirk Scheele, bekend van zijn mateloos populaire YouTube-kanaal, zijn tv-programma op Nickelodeon en zijn drukbezochte theatershows, brengt hiermee de theaterversie van zijn YouTube-hit op de planken.

Huis-, tuin- en keukenavonturen

De absolute hit op het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is de reeks Huis-, tuin- en keukenavonturen. Met vrolijke liedjes neemt Dirk de kinderen mee op reis door zijn huis, waarin altijd wonderlijke en spannende dingen gebeuren. Ook Joes en tante Viola, bekend uit de afleveringen van Huis-, tuin- en keukenavonturen, zijn er natuurlijk bij. Stofzuigers komen tot leven, boterhammen dansen de boogie en de dieren in de tuin zingen mee met alle liedjes. Het wordt een vrolijk feest en iedereen gaat uit zijn dak bij de Pantoffelpolonaise en de Pannenkoekenparty.

Dirk Scheele

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al ruim 20 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: 'Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!'

Praktische informatie

Datum: zondag 14 januari 2018

Tijd: 10:30 & 14:00

Theater: Theater Aan de Slinger Houten

Tickets: https://www.theateraandeslinger.nl/