• Entre Femmes start Krachtig 2018

    Entre Femmes

Entre Femmes start Krachtig 2018: ondernemers door de wasstraat

09-01-2018, 17:11 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 18 januari 2018, 19:30 tot 22:30

Locatie:

, Houten
The Colour Kitchen - ZUilen
Houten

Donderdagavond 18 januari trapt Entre Femmes het jaar af met een toost en met het bundelen van krachten. 'We proosten/heffen het glas op een jaar vol kracht. Dát is namelijk ons jaarthema. En als je krachten bundelt, kom je vaak verder dan in je eentje', aldus voorzitter Machteld Kooij.

Entre Femmes, een ondernemersnetwerk voor vrouwen, organiseert tien keer per jaar een bijeenkomst op bijzondere locaties. De eerste van dit jaar - op 18 januari in The Colour Kitchen in Zuilen - heeft als thema Krachten bundelen.

Imagocoach Sascha Bertus en zichtbaarheids-specialist Mirjam Hubregtse vormen een treffend voorbeeld. Beide ondernemers bundelden vijf jaar geleden hun krachten in het bedrijf Room to grow. Samen ontwikkelden zij de Sollicitatie Wasstraat. Hier worden werkzoekenden in één dag vanuit verschillende invalshoeken onder handen genomen door onder meer een fotograaf, visagist, LinkedIn- en pitchexpert. Met dit product wonnen Bertus en Hubregtse de Innovation Award 2017. Op 18 januari halen zij de aanwezigen door een wasstraat voor ondernemers. Resultaat: onopvallendheid doorbreken en ondernemerskwaliteiten duidelijker profileren.

De bijeenkomst start om 19.30 uur en is voor Entre Femmes-leden gratis. Introducees zijn welkom tegen betaling van 15 euro. Tijdens en na afloop is er volop gelegenheid om te netwerken. Vooraf aanmelden kan via www.entrefemmes.nl

Entre Femmes is een laagdrempelig netwerk voor professionele, ambitieuze, vrouwelijke ondernemers in de regio Utrecht. De ondernemersclub vierde afgelopen jaar haar 20-jarig jubileum. Neem een kijkje op www.entre-femmes.nl voor meer informatie.