• -

    onbekend
  • -

    onbekend
  • -

    onbekend

De Activiteitenmarkt Houten razend populair

29-05-2017, 11:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 juni 2017, 10:00 tot 16:00

Locatie:

Winkelcentrum Het Rond Het Rond 131 3995 DP Houten 131, Houten
Winkelcentrum Het Rond
Houten

De 18de editie van de Activiteitenmarkt Houten

Zaterdag 2 september vindt op Het Rond in Houten tussen 10:00 en 16:00 uur de 18e editie van de Activiteitenmarkt plaats. Deze dag presenteren ruim 180 Houtense organisaties, verenigingen en stichtingen zich aan het publiek.

Op deze eerste zaterdag van september zal er op het Rond weer een gezellige verzameling te zien zijn van Houtense organisaties, sportdemo's, optredens, presentaties en lekker eten en drinken.

De Activiteitenmarkt Houten

De Activiteitenmarkt is het grootste Houtense evenement waarbij inwoners kunnen kennismaken met alle organisaties die Houten rijk is. Organisaties krijgen op deze dag de kans zich te presenteren aan het publiek en eventueel een optreden op het podium te verzorgen. Gedurende de dag zullen er net als voorgaande jaren op de podiumwagen optredens te bewonderen zijn.

Kinderactiviteiten

Naast al het moois dat Houten in huis heeft, zal er voor de kinderen een springkussen zijn. Verschillende verenigingen zullen sportieve activiteiten aanbieden. Zo kun je bij honk- en softbalvereniging Houten Dragons een balletje slaan in de slagkooi en bij de Houtense skate- en schaatsvereniging skaten op de schaatsplank. De kinderen die dromen van een rol in het circus, kunnen nu zelf op de piste aan de slag als een echte acrobaat bij Circus SamBal. Dit is slechts een greep uit het uitgebreide assortiment van deze dag.

Graag verwelkomen wij iedereen op de Activiteitenmarkt Houten!

Voor informatie over de podium optredens en andere informatie omtrent de Activiteitenmarkt: www.activiteitenmarkthouten.nl