• Dauwtrappen - Koffieplus voor Senioren

    Sportpunt Houten

Dauwtrappen met Sportpunt Houten

02-05-2018, 15:00 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 10 mei 2018, 06:00

Locatie:

Onderdoor 25
Gemeentehuis Houten
Houten

Koffieplus voor Senioren: Dauwtrappen op Hemelvaartsdag!

Ga mee dauwtrappen door de mooie natuur van Houten op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei. Het ochtendgloren opsnuiven en genieten van de zonsopkomst.

Onder alle senioren in Houten vast wel bekend: dauwtrappen! Voor dag en dauw de natuur in en de zon zien opkomen. Genieten van mystieke ochtendnevels, de stilte en vogelgeluiden. Van die typische geur van vochtige grond en fris gras in je neus.

We starten de ochtend om 06.00 uur met een mooie wandeling door de natuur van Houten. Dauwtrappen is geschikt voor alle senioren die goed ter been zijn of in een scootmobiel zitten. De route is tussen de 5 en 10 kilometer en wordt begeleid door Jolijn Hoek-van de Giessen van Sportpunt Houten. We verzamelen bij het Gemeentehuis (Houten Centrum).

Dit betekent vroeg uit de veren, maar daar krijgt u geen spijt van! Aanmelden kan tot woensdag 9 mei bij Jolijn Hoek-van de Giessen, jolijn@sportpunthouten.nl of bel 06-23620480. Ook wanneer u nog geen senioren bent, maar wel gezellig mee wilt wandelen dan bent u van harte welkom!