• Sportief Netwerken - wekelijkse inspanning op het veld voor werkzoekenden

    Nanning van der Hoop
  • bedrijfspresentatie Sportief Netwerken: inspiratie voor werkzoekenden

    Nanning van der Hoop

Bedrijfspresentatie Sportief Netwerken, Floris Dekkers, dinsdag 14 november (11:00 - 12:30)

31-10-2017, 16:31 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 14 november 2017, 10:45 tot 12:30

Locatie:

Groene Hoon 1, Houten
Sportpark De Meerpaal
Houten

De eerstvolgende presentatie in het kader van Sportief Netwerken Houten vindt plaats op dinsdag 7 november, aansluitend op de wekelijkse sportieve sessie waarvoor je ook welkom bent!

Bij de presentatie zijn ook werkzoekenden welkom die niet mee sporten!

Aanmelding vooraf helpt ons voor de organisatie van een aansprekende bijeenkomst!

Floris Dekkers' doel is mensen en organisaties in en buiten het onderwijs te helpen met het vinden van hun draai. Om je draai te vinden is het van belang dat er een aantal zaken op orde en in lijn zijn. Het begint met achterhalen wat jouw Waarom is. Waarom sta je 's morgens op, waarom zet je je in zoals je doet, wat is jouw bestaansrecht. Dan is het zaak goed te weten wat je kunt en vooral ook wat je niet kunt. Want het beste dat je kunt worden ben jezelf.

Voordat Floris met zijn eigen bureau begon, is hij bijna 27 jaar werkzaam geweest in het primair onderwijs, eerst als leerkracht, toen directeur (o.a. in Houten) en de laatste 8 jaar als bestuurder en werkgever van bij elkaar 300 mensen. En ondanks veel waardering, goede beoordelingen en prima resultaten bedacht Floris dat het anders moest.

Het doel van Sportief Netwerken is om mensen uit Houten die 'in between jobs' zijn fit naar nieuw werk te laten gaan. Dat doen we door één keer per week gezamenlijk actief te bewegen onder professionele begeleiding, om zo fysiek én mentaal in optimale conditie te blijven. Deze sportieve sessies vinden wekelijks plaats op dinsdagochtend van 9 tot 10.30 uur op sportpark De Meerpaal in Houten en zijn gratis. Na elke training wordt er aansluitend genetwerkt in het clubhuis. Daarbij wordt (minimaal) maandelijks een presentatie van een inspirerende spreker uit het bedrijfsleven of een bedrijfskennismaking georganiseerd. Sportief Netwerken werkt nauw samen met In Between Café Houten.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat sport & bewegen niet alleen fysieke, maar ook sociale, intellectuele en emotionele meerwaarde biedt. De deelnemers aan Sportief Netwerken zitten door het sporten beter in hun vel en voelen zich gesteund door het contact met de andere deelnemers. Door de maandelijkse gerichte presentaties is er ook sprake van kennisoverdracht, op terreinen die de doelgroep goed kan gebruiken bij het zoeken naar een nieuwe baan of opdracht.

Graag ontvangen wij uiterlijk zondag 5 november je aanmelding op sportnet@hchouten.nl.

Locatie:

Sportpark De Meerpaal

Groene Hoon 1

3991 LZ Houten