• Interactie bij de meest recente bedrijfspresentatie op 16 januari

    Nanning van der Hoop
  • De inspanningen samen op het veld zorgen meteen voor het netwerken

    Nanning van der Hoop

Bedrijfspresentatie Sportief Netwerken dinsdag 13 februari door Fer van den Boomen

31-01-2018, 19:30 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 13 februari 2018, 10:45 tot 12:15

Locatie:

Groene Hoon 1, Houten
Sportpark De Meerpaal
Houten

Fer van den Boomen werkt als professionele coach in een eigen praktijk, als opleider op het gebied van coaching bij de Haagse Hogeschool en als onderzoeker in een PhD-traject over organisatiecoaching. Hij is gefascineerd door leren. Hij vat leren op als de combinatie van inzicht in wat er in een bepaalde situatie aan de hand is, en verantwoordelijkheid nemen om op grond van dat inzicht in beweging te komen.

Fer zal in deze sessie aan de slag gaan met waar je zelf staat en hoe je (letterlijk) stappen kunt gaan zetten in de richting van werk. In zijn benadering maakt hij gebruik van een waarderende benadering ('positieve psychologie').

Het doel van Sportief Netwerken is om mensen uit Houten die 'in between jobs' zijn fit naar nieuw werk te laten gaan. Dat doen we door één keer per week gezamenlijk actief te bewegen onder professionele begeleiding, om zo fysiek én mentaal in optimale conditie te blijven. Deze sportieve sessies vinden wekelijks plaats op dinsdagochtend van 9 tot 10.30 uur op sportpark De Meerpaal in Houten en zijn gratis. Na elke training wordt er aansluitend genetwerkt in het clubhuis. Daarbij wordt (minimaal) maandelijks een presentatie van een inspirerende spreker uit het bedrijfsleven of een bedrijfskennismaking georganiseerd. Sportief Netwerken werkt nauw samen met In Between Café Houten.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat sport & bewegen niet alleen fysieke, maar ook sociale, intellectuele en emotionele meerwaarde biedt. De deelnemers aan Sportief Netwerken zitten door het sporten beter in hun vel en voelen zich gesteund door het contact met de andere deelnemers. Door de maandelijkse gerichte presentaties is er ook sprake van kennisoverdracht, op terreinen die de doelgroep goed kan gebruiken bij het zoeken naar een nieuwe baan of opdracht.

Graag ontvangen wij uiterlijk zondag 11 februari je aanmelding op sportnet@hchouten.nl