• een recente bedrijfspresentatie van Sportief Netwerken

    Nanning van der Hoop
  • Samen sporten maakt netwerken gemakkelijk!

    Nanning van der Hoop

Bedrijfspresentatie Sportief Netwerken

04-03-2018, 19:21 | Lezersnieuws | Nanning van der Hoop

Datum:

dinsdag 13 maart 2018, 10:45

Locatie:

Groene Hoon 1
Sportpark De Meerpaal
Houten

Op 13 maart vindt er weer een presentatie plaats in het kader van Sportief Netwerken Houten aansluitend op de wekelijkse sportieve sessie.

Audrey Loman is werkzaam als zelfstandig consultant op het gebied van proces- en gedragsverandering. Daarnaast geeft zij trainingen ?Mindfulness op het werk? binnen diverse bedrijven. Met deze training helpt zij medewerkers effectief om te gaan met stress. Het is haar passie om mensen te helpen bij welzijnsverbetering en het is haar missie om de kracht van mindfulness zoveel mogelijk te verspreiden. ? Tijdens de presentatie zal zij aan de hand van theorie en praktische oefeningen uitleggen wat mindfulness betekent. De deelnemers zullen direct ervaren wat de effecten zijn van korte en praktische oefeningen.

Het doel van Sportief Netwerken is om mensen uit Houten die ?in between jobs? zijn fit naar nieuw werk te laten gaan. Dat doen we door ??n keer per week gezamenlijk actief te bewegen onder professionele begeleiding, om zo fysiek ?n mentaal in optimale conditie te blijven. Deze sportieve sessies vinden wekelijks plaats op dinsdagochtend van 9 tot 10.30 uur op sportpark De Meerpaal in Houten en zijn gratis.

Ontvangst met koffie voor niet-sporters vanaf 10:30 uur.