Columns

Columnist:

Raadspraat

Pro-Motie

Afgelopen donderdag was de eerste Houtense Motiemarkt in het gemeentehuis. Inwoners waren uitgedaagd om met ideeën te komen, deze te presenteren en raadsleden te overtuigen om naar aanleiding van het idee een motie in te dienen.

Columnist:

Raadspraat

Taarten bakken

Ik vind het heerlijk om zo nu en dan in de keuken te staan en wat lekkers te bakken. Vaak blijft het dan bij een appeltaart of een pizzadeegje. Twee weken geleden stond er iets op het programma waar ik nog geen ervaring in had: een regenboogtaart.

Columnist:

Raadspraat

Bedankt en tot ziens!

In de afgelopen periode hebben we als lokale partij weer campagne gevoerd. Nu voor de verkiezingen van Provinciale Staten en het Waterschap.

Columnist:

Raadspraat

Kies jouw Utrecht!

Deze week zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Inwoners vragen me regelmatig: waarom zou ik gaan stemmen voor de provincie? Wat staat er op het spel?

Columnist:

Raadspraat

20 maart: Verkiezingen!

Volgende week zijn er weer verkiezingen. Dit keer voor de provincie en het waterschap. Een kans om uw stem te laten horen en invloed uit te oefenen. En dat heeft zin. Allereerst natuurlijk omdat we dankbaar mogen zijn dat we in een echte democratie wonen.

Columnist:

Raadspraat

Geef de entree van Houten een upgrade!

Wie vanaf de A27 Houten inrijdt, komt eerst over die typische UFO-rotonde, en ziet vervolgens links het Van der Valk hotel, en rechts het Arval-gebouw. Dát is de entree van Houten. En volgens mij kan die wel een upgrade gebruiken!

Columnist:

Raadspraat

Het buitengebied komt tot leven!

Wat een prachtig weer was het de laatste twee weekenden! Veel zon en een heerlijke temperatuur. Ideale omstandigheden om lekker naar buiten te gaan. Waar kan je dat beter doen dan in het buitengebied?

Pagina's