Columns

Columnist:

Raadspraat

Bouwen!

In 2002 ben ik met ons jonge gezin in Houten komen wonen. Waarom was Houten voor ons een logische keuze? Allereerst het ruime aanbod van fijne, betaalbare eengezinswoningen.

Columnist:

Raadspraat

Omzien naar elkaar

Houten is een prachtige gemeente met veel groen, veel fietspaden en mooie voorzieningen. We zijn trots op de kindvriendelijke leefomgeving en onze menselijke maat.

Columnist:

Raadspraat

50.000!

Het zal niet lang meer duren of Houten schrijft zijn 50.000ste inwoner in. En dat is iets om te vieren! Oudere Houtenaren weten zich vaak nog goed de tijd te herinneren dat Houten nog 5.000 inwoners telde, zo'n 50 jaar geleden.

Columnist:

Raadspraat

Eén kopje koffie!

Het is even geleden maar de meeste lezers van het Groentje zullen zich het aanstekelijke deuntje van VOF de Kunst nog wel herinneren; één kopje koffie!

Columnist:

Raadspraat

Verzet

Ik mag graag een stuk fietsen op mijn racefiets. Als ik zo over de dijk bij Schalkwijk voorbij Fort Honswijk kachel, dan schiet de 7,8 waardering voor het leven (volgens het CBS), toch mooi naar een 9,8!

Columnist:

Raadspraat

HA! Houten bruist!

Zaterdagochtend, 1 september. Houten ontwaakt. De hete zomer is voorbij en het nieuwe seizoen begint lekker fris en zonnig. Het Rond is veranderd in een levendig doolhof van kraampjes en natuurlijk zetten wij ook onze spulletjes in een kraam die er al snel anders uit begint te zien.

Columnist:

Raadspraat

De start van iets moois!

De afgelopen periode sinds de verkiezingen was intensief maar gaf ook veel energie. Eenmaal aan de onderhandelingstafel werd lang en veel gesproken over de ambities die de verschillende partijen willen verwezenlijken.

Pagina's