Columns

Columnist:

Raadspraat

Hup CDA/GL/VVD/CU!

Polariseren is in. Extreem gedrag en extreme uitingen krijgen veel aandacht in de pers en op sociale media. Het lijkt soms de nieuwe norm te zijn. Ik weiger daaraan mee te doen.

Columnist:

Raadspraat

Veilig op straat in Houten!

De afgelopen periode heb ik in verschillende gesprekken veel gesproken over veiligheid. Veiligheid is niet alleen iets voor de burgemeester, omdat openbare orde & veiligheid binnen zijn takenpakket valt.

Columnist:

Raadspraat

Typisch Houten

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Omroep Houten heeft de omroep een werkelijk prachtige documentaire gemaakt met de titel "Typisch Houten". Daarin komen verschillende inwoners aan het woord om te vertellen wat volgens hen typerend voor Houten is.

Columnist:

Raadspraat

Genoeg!

Het college van Houten gaat bezuinigen op de jeugdhulp. Dat is één van de taken waar de gemeente sinds 2015 verantwoordelijk voor is geworden. De tekorten op de zorg zijn deels veroorzaakt door een korting van het rijk op het budget van soms wel 40%.

Houten natuurlijk vooruit!

Het groen in onze gemeente koesteren en verbeteren zodat Houtenaren ervan kunnen genieten en zodat tegelijkertijd de biodiversiteit wordt vergroot. Dat is een van de ambities van het collegeprogramma 2018-2022 van onze gemeente.

Canon van Houten

Als u dit leest bent u waarschijnlijk geïnteresseerd in politiek en heeft u na Prinsjesdag heel wat zware politieke debatten in de Tweede Kamer op TV kunnen volgen. Vandaar dat ik nu iets luchtigers vanuit de Houtense politiek wil aansnijden.

Pagina's