• Colijn van Noort FOTOVANNOORT

Thuis in Houten!

Binnenkort mag iedereen weer naar het stemlokaal om te kiezen voor een nieuwe gemeenteraad. Vorige week kreeg ik, vrij kort na elkaar van verschillende mensen, te horen dat ze het jammer vonden dat ik niet voor een 'lokale partij' had gekozen. Want ze wilden wel graag op mij stemmen, maar tja, die Haagse achtergrond daar hadden ze niet zo veel mee. Ik dacht in eerste instantie dat ze het hadden over het feit dat ik in Den Haag ben geboren en daar ligt dan ook de basis van mijn bestaan. Verder ben ik zo lokaal als maar zijn kan en dat al bijna 33 jaar! Wat zij echter bedoelden was dat ik kandidaat raadslid ben voor de VVD en bij die partij heeft Den Haag het voor het zeggen….

Dat kan dan wel zo zijn, maar de Houtense VVD is natuurlijk ook een lokale partij! Ieder actief lid woont in deze gemeente; we hebben hier ons leven opgebouwd, zijn lid van verenigingen, kennen de ups en downs en leven en denken mee, daar waar we kunnen. Misschien werken er een aantal buiten de stad, maar in Houten komen we altijd weer thuis.

Wij zijn altijd bereikbaar om te horen wat u anders zou willen zien en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Misschien zullen we het niet altijd eens worden met elkaar maar ik hoop wel dat we dichter bij elkaar komen te staan. Daar waar we kunnen, zonder onze liberale waarden aan de wilgen te hangen, gaan we doen wat we kunnen om u thuis te blijven voelen in Houten en dat kunnen we, omdat we een lokale partij zijn.

Heeft u nu al vragen of opmerkingen, dan kunt u ons altijd een mail sturen. En vanaf donderdag 1 februari bent u zes weken lang, iedere donderdag vanaf 20.00 uur, welkom bij Joinn, om te praten, te discussiëren of om kennis te maken met de kandidaten van de 'lokale VVD'

Liberale groet van Karen Voshol

VVD lijst 3 plaats 7