• Bella Italia

    Robin Kamphuis

Italiaanse vakantiesferen

Muziek programma vol zomerse liedjes

HOUTEN Op zaterdag 10 maart kan iedereen zich verheugen op een bijna zomers aanvoelende avond: een heerlijk muziekprogramma met de Italiaanse liedjes van Eros Ramazzotti, Laura Pausini, Paolo Conte, Andrea Bocelli, Raffaella Carrà, Il Divo, Ricardo Cocciante en Milva. 'Bella Italia' (try-out) wordt gezongen door Marijn Brouwers, Leonie Meijer en Merijn Oerlemans. Luisteraars wanen zich in de auto, op weg naar het vakantieverblijf in Italië. Meer informatie en kaarten via www.theateraandeslinger.nl

VERDER IN THEATER AAN DE SLINGER Zaterdag 10 maart start de cursus 'Haal meer uit je camera', gegeven door de Houtense vakfotograaf Paul van der Klei. Het is een basiscursus digitale fotografie van zes zaterdagochtenden. De deelnemers leren anders kijken naar hun omgeving en leren hoe ze de camera als instrument kunnen gebruiken. Er is nog plek, zie www.cursusaandeslinger.nl!

Zaterdag 17 maart speelt de Engelse meesteracteur Pip Utton in de Kleine Zaal van het theater. Zijn 'Shakespeare in Love' is een Engelstalige voorstelling op basis van de teksten van de beroemde dichter en schrijver. Een voorstelling over de liefde in al haar gedaanten.

De voorstellingen van de The Five Great Guitars, Roué Verveer, Pieter Derks, Huub van der Lubbe en Yentl & de Boer zijn uitverkocht. Zie www.theateraandeslinger.nl voor meer informatie.

FILM AAN DE SLINGER Op donderdag 8 en vrijdag 9 maart draait Oscar-genomineerde 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri' in Film Aan de Slinger. Een donker en komisch drama waarbij Mildrid Hayes (Oscar-winnares Frances McDormand) zelf achter moordzaak van haar dochter aan gaat.

Daarna wordt op dinsdag 13 maart de film 'Call Me By Your Name' vertoond. Een Italiaanse liefdesfilm waarbij er al snel een erotische spanning ontstaat tussen de zeventienjarige Elio en de Amerikaanse Oliver. De film is voor maar liefst vier Oscars genomineerd.

Op donderdag 15 en vrijdag 16 maart draait de film 'Darkest Hour', genomineerd voor de Oscar 'Beste Film'. Slechts enkele dagen nadat Winston Churchill president van de UK is geworden, moet hij een van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: wil hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag onderhalen, of wil hij voor de idealen en vrijheid van zijn natie vechten? Alle films draaien om 20.00 uur.

Meer informatie en kaartverkoop: www.filmaandeslinger.nl

WIN GRATIS KAARTEN ’t Groentje geeft twee vrijkaarten weg voor de voorstelling ‘Bella Italia’ (try-out) met Marijn Brouwers, Leonie Meijer en Merijn Oerlemans, op zaterdag 10 maart.

Wilt u graag naar deze voorstelling, mail dan voor donderdag 9 maart 10 uur onder vermelding van ‘Bella Italia’ naar groentje@bdu.nl Uit de inzenders trekken we een winnaar. Deze krijgt een mail van de redactie.