• AUHV
  • AUHV organiseert jeugddag in Houten

    AUHV
  • AUHV
  • AUHV

AUHV organiseert jeugddag in Houten

HOUTEN Alle kinderen die op een leuke manier kennis willen maken met de hengelsport moeten op zaterdagochtend 27 mei a.s. naar het plasje bij de windmolen aan de Groene Hoon in Houten komen. Dat is vlakbij de hockeyclub. Want daar organiseert de AUHV de jaarlijkse hengeldag voor jeugdige vissertjes t/m 14 jaar. En dat allemaal ter ere van de Nationale Hengeldag. Van 10.00 tot 13.00 uur zijn er verschillende activiteiten gepland. Ook de ouders zijn natuurlijk van harte welkom!

Nationale Hengeldag

Het doel van Nationale Hengeldag is om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de hengelsport. Aan de Groene Hoon heeft de Algemene Utrechtse Hengelaarsvereniging (AUHV) diverse activiteiten gepland. De kinderen krijgen informatie en kunnen zelf ook een tijdje vissen, er is een aquarium en er zijn werplessen en demonstraties. Voor materiaal wordt gezorgd. Men hoeft geen lid te zijn van de AUHV om mee te doen.

Vereniging AUHV

De AUHV werd in 1925 opgericht en is uitgegroeid tot een regionale vereniging met ruim 9.500 leden en meer dan 3.000 hectare viswater in de wijde omtrek. Kijk voor meer informatie en nieuws over sportvissen in de regio Utrecht op www.auhv.nl.