Zakelijk lezersnieuws

D66 Houten roept winkeliers op de warmte binnen te houden

D66-ers Agaath Dekker-Groen en Annet Slijkhuis gingen op dinsdag 27 februari 2018 in gesprek met leidinggevenden van winkels op Het Rond in Houten waarom de winkeldeuren open staan terwijl het erg koud is. Enkele winkeliers zeiden dat een open deur klantvriendelijk is en uitnodigen

Whisky And Cheese Tasting By Whisky Woman

Whisky Woman geeft op 29 maart in tapperij de Zwijger in Houten een leuke whisky and cheese tasting met kazen van kaasspecialist Alexanderhoeve uit Houten Castellum. Deze avond zullen er 4 whisky's gecombineerd worden met lekkere bijpassende kazen. Een leuke en leerzame avond!

Is jouw bedrijf al klaar voor de wet AVG?

BEN JIJ AL KLAAR VOOR DE AVG?25 mei nadert met rasse schreden en voor die tijd moet er één en ander geregeld zijn. Maar wat dan? Of toch niet?

Fietsbrug over de Lek hard nodig

D66 en de Fietsersbond zijn zaterdag 17 februari 2018 gezamenlijk van Culemborg naar de Uithof gefietst. Dat deden ze om aandacht te vragen voor verbetering van deze fietsroute.

D66: Utrecht per fiets goed bereikbaar?

Belang van goede fietsverbindingenRuim 10% van al het verkeer naar de Uithof komt uit Houten of Culemborg. Door de fiets te pakken in plaats van de auto houden we Utrecht bereikbaar.

Opening Boca Bar & Kitchen

Boca Bar&Kitchen opent haar deuren. 

Nieuwe penningmeester voor Entre Femmes:'ACHTER DE SCHERMEN BEN IK OP MIJN BEST'

Na een periode van drie jaar heeft Bonnie Posner haar werkzaamheden als penningmeester van het ondernemersnetwerk Entre Femmes overgedragen aan Marguerite Uljée. 'Entre Femmes biedt je als ondernemer en als mens de ruimte om te groeien.

Entre Femmes start Krachtig 2018: ondernemers door de wasstraat

Donderdagavond 18 januari trapt Entre Femmes het jaar af met een toost en met het bundelen van krachten. 'We proosten/heffen het glas op een jaar vol kracht. Dát is namelijk ons jaarthema. En als je krachten bundelt, kom je vaak verder dan in je eentje', aldus voorzitter Machteld Kooij.

Informatiebijeenkomst over het bezit van een luxe villa in Florida USA

Op woensdag 20 december 2017 komt Theodora Uniken Veenstra, Licensed Real Estate Broker, vanuit Florida naar Houten om een tweetal informatiebijeenkomsten te houden om:

Pagina's