Zakelijk lezersnieuws

Workshop 'Vitaal ondernemen' voor zzp'ers

Met energie, positiviteit en plezier werken aan de dingen die je leuk en belangrijk vindt. En waar je je kwaliteiten kunt benutten en kunt groeien in jouw uitdagingen. Tijdens deze workshop ga je o.l.v. Sander Hilkman, leefstijlcoach & -trainer actief aan de slag met je eigen vitaliteit.

Open Coffee Houten 31 mei

Ondernemers kunnen kennis en ervaring uitwisselen bij Open Coffee Houten ? 31 mei

ZZP-DINER

WAT BRENG JIJ TER TAFEL?

Leer je collega-ondernemers eens op een hele andere manier kennen. Door samen iets actiefs te doen, te genieten en kennis te maken. Verenig het nuttige met het aangename, schuif aan voor ons allereerste ZZP-DINER: koken, dineren ?n netwerken.

Workshop 'Haal meer... uit Facebook'

"Zie jij door de Facebook-cursussen het bos niet meer? Leer jij liever offline, onder het genot van een kop koffie?" Laura van Esveld van www.facebookles.nl ontrafelt in gewone mensentaal het digitale Facebook mysterie.

Mindfulness Training in Vianen

Mindfulness is bewuster leven in het hier en nu. In acht wekelijkse bijeenkomsten leer je meer stil te staan bij jezelf en hoe je kunt ontsnappen aan de waan en druk van de dag.

Miller & Monroe Houten opening zaterdag 14 maart

As zaterdag 14 maart opent Miller & Monroe haar deuren aan de Spoorhaag 154 in Houten.

Iedereen kan een held zijn!

Moeite met grasmaaien, ramen zemen, boodschappen doen, belastingpapieren invullen of andere taken? Www.handigehelden.nl is online. Vanaf nu kunnen hulpzoekenden hun hulpvraag indienen op de site van handige helden.

goed bereik ten koste van....

Een goed bereik, ten koste van…….

Workshop: Meer zelfvertrouwen voor jou!

Ben jij die eeuwige twijfelaar? Heb je vaak last van schuldgevoelens? Wil je graag voldoen aan andermans verwachtingen maar lukt dat niet altijd? Ben je vaak bang, heb je last van angsten? Wil je graag lief gevonden worden, maar niet meer ten koste van jezelf?

Workshop: Social media wat moet ik er mee?

Zit jij als zelfstandig ondernemer ook vaak met je handen in het haar over social media? Je weet dat je daar wat meer moet posten om zichtbaarder te worden. Je weet dat je als zelfstandig ondernemer best wel contacten uit je social media omgeving kunt halen. Maar wat zet je er dan op?

Pagina's