Zakelijk lezersnieuws

Zelfredzaamheid….Brand!

De hedendaagse samenleving stelt hoge eisen aan de zelfredzaamheid van burgers. Ouderen moeten langer zelfstandig thuis wonen. Veiligheidsregio's besteden veel tijd om de burger duidelijk te maken hoe men zich moet gedragen bij brand of hoe dit te voorkomen is.

Wellantcollege MBO Houten in India

In het kader van Holland Meets Bangalore zijn wij, Carla Vijverberg (docent bloem MBO Houten) en Silvio Ebbers (teamleider bloem MBO Houten), op uitnodiging van de Nederlandse ambassade, in de week van 22 oktober afgereisd naar het verre India.

Frida Hengeveld versterkt Huizenga van der Brugge om nog meer expertise binnen onderwijs te bieden

2 november 2017 - Frida Hengeveld is vanaf 1 november jl. aan de slag gegaan als associé bij Huizenga van der Brugge, bureau voor interim management en leiderschapsontwikkeling in het onderwijs.

Wat is Rijkdom?

24 oktober 2017 - In de skybox van FC Utrecht eigenaar Frans van Seumeren werden gisteravond de eerste exemplaren uitgereikt van het boek Wat is rijkdom? aan aanwezige miljonairs die geïnterviewd zijn voor het boek.

E-bike subsidie voor werknemers Utrecht en Amersfoort

Werknemers in de regio Utrecht en Amersfoort worden aangemoedigd om vaker de fiets naar het werk te nemen in plaats van de auto.

10 jaar RICOMASS praktijk voor coaching+massage

Op een gezonde manier leren met stress om te gaan door de combinatie van coaching met massage. Het masseren van bijvoorbeeld rug- e/o nek- en schouderklachten is 1 ding maar ondersteuning op gedragsverandering is waar het om gaat bij Ricomass, aldus Ria de Vries.

Buitengewoon leuk die modderkruiper!

De grote modderkruiper staat ook wel bekend als weeraal of fluitaal en reageert sterk op weersveranderingen. Een soort levende buienradar dus, die waarschuwt voor stormen en overstromingen. De modderkruiper voelt zich ook thuis in Nieuw Wulven.

31 augustus netwerken bij Open Coffee Houten

Wil je op een informele manier kennis maken met andere ondernemers in Houten? Na een korte zomerstop, beginnen we weer met onze Open Coffee bijeenkomsten op iedere laatste donderdag van de maand.

Maak kennis met de buren.

Donderdagavond 24 augustus a.s. organiseren de ondernemersverenigingen van Houten, Nieuwegein, IJsselstein-Lopik en Vianen/Leerdam/Zederik, resp.

Pagina's