Zakelijk lezersnieuws

Entre Femmes start Krachtig 2018: ondernemers door de wasstraat

Donderdagavond 18 januari trapt Entre Femmes het jaar af met een toost en met het bundelen van krachten. 'We proosten/heffen het glas op een jaar vol kracht. Dát is namelijk ons jaarthema. En als je krachten bundelt, kom je vaak verder dan in je eentje', aldus voorzitter Machteld Kooij.

Informatiebijeenkomst over het bezit van een luxe villa in Florida USA

Op woensdag 20 december 2017 komt Theodora Uniken Veenstra, Licensed Real Estate Broker, vanuit Florida naar Houten om een tweetal informatiebijeenkomsten te houden om:

ZZP-Decembercafé

Graag nodigen we zzp'ers in Houten uit om op woensdag 13 december van 20.00 - 23.00 uur samen het jaar uit te luiden onder het genot van een hapje en een drankje in een sfeervolle omgeving: De Roskam in Houten. Het belooft een gezellige en verrassende avond te worden!

Zelfredzaamheid….Brand!

De hedendaagse samenleving stelt hoge eisen aan de zelfredzaamheid van burgers. Ouderen moeten langer zelfstandig thuis wonen. Veiligheidsregio's besteden veel tijd om de burger duidelijk te maken hoe men zich moet gedragen bij brand of hoe dit te voorkomen is.

Wellantcollege MBO Houten in India

In het kader van Holland Meets Bangalore zijn wij, Carla Vijverberg (docent bloem MBO Houten) en Silvio Ebbers (teamleider bloem MBO Houten), op uitnodiging van de Nederlandse ambassade, in de week van 22 oktober afgereisd naar het verre India.

Frida Hengeveld versterkt Huizenga van der Brugge om nog meer expertise binnen onderwijs te bieden

2 november 2017 - Frida Hengeveld is vanaf 1 november jl. aan de slag gegaan als associé bij Huizenga van der Brugge, bureau voor interim management en leiderschapsontwikkeling in het onderwijs.

Wat is Rijkdom?

24 oktober 2017 - In de skybox van FC Utrecht eigenaar Frans van Seumeren werden gisteravond de eerste exemplaren uitgereikt van het boek Wat is rijkdom? aan aanwezige miljonairs die geïnterviewd zijn voor het boek.

E-bike subsidie voor werknemers Utrecht en Amersfoort

Werknemers in de regio Utrecht en Amersfoort worden aangemoedigd om vaker de fiets naar het werk te nemen in plaats van de auto.

10 jaar RICOMASS praktijk voor coaching+massage

Op een gezonde manier leren met stress om te gaan door de combinatie van coaching met massage. Het masseren van bijvoorbeeld rug- e/o nek- en schouderklachten is 1 ding maar ondersteuning op gedragsverandering is waar het om gaat bij Ricomass, aldus Ria de Vries.

Pagina's