Sport lezersnieuws

Britt du Pree bereikt 1e plaats KNLTB Jeugd Ranglijst ME t/m 12

HILVERSUM, 18/10 NOVEMBER. Tulip Tennisvereniging Hilversum.

Britt du Pree begint tennisseizoen weergaloos

HILVERSUM, 4/5 NOVEMBER. Tulip Tennisvereniging Hilversum.

Tennistalent Britt du Pree tekent tweejarig contract bij WILSON

De goede resultaten van de 10 jarige Britt du Pree, van TC Atalanta en trainend bij BK Tennis Academy het afgelopen tennisseizoen, zoals het winnen van Ten Pro Brussel U10, winnares 3* Jeugd Ranglijst Toernooi ALTA en uiteindelijk de 21e plek op de Jeugdranglijst ME 12, zijn niet ongemerkt geblev

Nieuw parcoursrecord bij 241ste Vlinderloop in Houten

Afgelopen zaterdag was het weer zover. Hardloopliefhebbers uit Houten én wijde omgeving konden van start voor al weer de 241ste Run2Day Vlinderloop. Een prestatieloop die al meer dan 25 jaar georganiseerd wordt door de Loopgroep Houten.

Bridgeclub BOD84 organiseert op 18 november tweede vrijwilligersdrive.

Elke sportclub drijft op de belangeloze inzet van veel vrijwilligers. Vele handen maken licht werk. Dat geldt dus ook voor een bridgeclub. Bridgeclub BOD84 in Houten organiseert daarom dit jaar op zaterdagmiddag 18 november haar tweede vrijwilligersdrive in restaurant de Engel.

Debora en Ruben geven clinic bij BV Houten

Badminton Vereniging Houten organiseert op zaterdag 18 november 2017 samen met oud- leden Ruben en Debora Jille een uitdagende clinic voor junioren van de vereniging. BV Houten is erg verheugd met samenwerking met de voormalig clubgenoten.

Koffieplus voor senioren donderdag 9 november: Easy Pilates!

Donderdag 9 november vindt er weer een Koffieplus voor Senioren plaats waarbij er kennis kan worden gemaakt met Easy Pilates. Alle senioren zijn van 10.00 - 12.00 uur welkom op de eerste verdieping in de bibliotheek Houten Centrum (oranje ruimte). Kom een kijkje nemen, de koffie is gratis!

Houten Dragons en Houten Handbal slaan de handen ineen

In het kader van de Rabo Clubkas campagne mogen vanaf 25 oktober tot 8 november alle leden van de Rabobank Rijn en Heuvelrug hun stem uitbrengen op hun favoriete vereniging of organisatie.

Fantastisch internationaal succes

Een team fanatieke Taekwon-Do beofenaars uit Houten heeft de afgelopen weken in Engeland en België mooie successen behaalt.

Ben je in 2004 geboren en wil je graag voetballen?

Kom dan bij ons team! Wij zoeken teamgenoten voor ons gezellige team JO15-7 van Delta Sports 95. Met z'n 13en trainen we op woensdagavond en spelen we op zaterdag wedstrijden. We zouden er graag nog een paar teamgenoten bij hebben. Lijkt het jou leuk?

Pagina's