Sport lezersnieuws

Nieuwe aanwinsten in museum Schalkwijk

Op zondag 25 februari is Museum Dijkmagazijn De Heul aan de Provincialeweg 70 in Schalkwijk weer open van 11 tot 4 uur. De tentoonstellingen over Joop Moesman en “juffrouw” van der Velden en kleuterschool Hummeloord zijn aangevuld met nieuwe aanwinsten.

Workshop ‘Hoe kijk je, wat zie je, wat doe

Op dinsdag 27 februari, van 19.00 tot 21.00 uur, organiseert de Vrijwilligers Academie Houten de workshop ‘Hoe kijk je, wat zie je, wat doe je?’. Een workshop over de invloed van normen en waarden op het signaleren van kwetsbaarheid.

Opbrengst Waterdragers voor schoon drinkwater in Ivoorkust

Het Rode Kruis en Made Blue werken samen aan toegang tot schoon drinkwater voor iedereen. Dit doen we door de inhoud van een waterbidon van 750 ml te spiegelen en 750 liter schoon drinkwater te realiseren in ontwikkelingslanden.

Nieuwe Tennisschool Tennisvereniging SET Schalkwijk

Tennisvereniging SET in Schalwijk is in zee gegaan met een nieuwe tennisschool. De lessen zullen vanaf dit seizoen worden verzorgd door WeTennis.

Nieuwe tennisschool TV SET

Tennisvereniging SET in Schalwijk is in zee gegaan met een nieuwe tennisschool. De lessen zullen vanaf dit seizoen worden verzorgd door WeTennis.

Taurus schoolvolleybaltoernooi

Taurus - UnsterDeMeent Schoolvolleybaltoernooi Op 21 februari 2018 organiseert Volleybalvereniging Taurus opnieuw het jaarlijkse schoolvolleybaltoernooi.Het toernooi kent een rijke historie en zal voor de 37ste keer gespeeld worden.Leerlingen uit groep 5 en 7 zullen weer een sportieve strijd m

Britt du Pree en Nederlandse meisjes t/m 12 derde in Rusland

KHANTY MANSIYSK (RUS), 26-28 JANUARI. UGRA Tennis Arena.

Carnaval bij OKE Kinderdisco!

Begin het carnavalsweekend goed bij de OKE Kinderdisco! Het leukste carnavalsfeestje voor kinderen van 8 t/m 12 jaar vind je vrijdag 9 februari in de Grund. Van 19:00-21:00 uur kan er gedanst worden op carnavalshitjes en zelf aangevraagde muziek. Kom jij het leukst verkleed?

regio kampioenschappen dressuur 4 feb 2018

Als eerst moest Quinty Temming met haar jonge springpaard Horton x Carrera deelnemen aan de kampioenschap dressuur.Ze hadden sammen een mooie en nette proef neer gezet het was spannend want er waren nog 24 andere deelnemers die moesten.Quinty haar paard is een springpaard en daar ligt haar passie

Zaterdag 10 februari Run2Day Vlinderloop

Voor elke hardloopliefhebber staat zaterdag aanstaande de Run2Day Vlinderloop van de Loopgroep Houten op het programma. Iedere tweede zaterdag van de maand in de periode september tot en met mei. Het startschot voor alle afstanden valt op 1o februari om 11.30 uur aan de Hefbrug in Houten.

Pagina's