Sport lezersnieuws

De eikenprocessierups: heb jij ‘m al gezien? Help mee om ze in kaart te brengen

De eerste eikenprocessierupsen duiken weer op. De harige rups kruipt in eikenbomen en zorgt voor veel overlast tussen mei en juni. Vroeger kwamen eikenprocessierupsen alleen voor in warme landen in Zuid-Europa maar ze zijn tegenwoordig ook op grote schaal in Nederland te vinden.

Stoere meiden gezocht!

Basketbal is niet alleen voor jongens de leukste teamsport van Houten. Ook stoere meiden zijn bij Basketbalclub Woodpeckers van harte welkom!

Peuter2daagse

Peuter2daagse Veel peuters voelen zich, net zoals de basisschoolkinderen, al groot genoeg om mee te lopen met de avond4daagse! Daarom organiseert het Zonnetje speciaal voor deze stoere 3 tot 4 jarigen een Peuter 2-daagse.

Lions beklimmen Le Grand Ballon voor het goede doel!

HOUTEN Met ruim 80 mannen en vrouwen gaat De Lions Club Houten voor het goede doel de Grand Ballon in Frankrijk beklimmen. Fietsend, wandelend en zelfs hardlopend gaan de Lions leden en hun vrienden deze uitdaging voor de tweede keer aan.

Start jeugdskatelessen

De temperaturen stijgen en de skates zijn weer uit de winterstalling. Houten is een mooie gemeente om te skaten. Elke dinsdag-, donderdagavond en zondagochtend skaten de volwassenen in groepsverband. Op zaterdag 12 mei start de Houtense Skate- en schaatsvereniging met de jeugdskate lessen.

Zaterdag 12 mei Run2Day Vlinderloop

Voor elke hardloopliefhebber staat zaterdag aanstaande de laatste Run2Day Vlinderloop van de Loopgroep Houten op het programma voor de zomervakantie. Iedere tweede zaterdag van de maand in de periode september tot en met mei.

Nieuwe activiteit Kanovereniging Dorestad: instapavond woensdag 16 mei

Op woensdagavond 16 mei is er een instapavond bij Kanovereniging Dorestad. Deze avond is bedoeld voor mensen die willen weten of kanovaren bij onze club iets voor hen is. Je kunt gratis proefvaren met een van onze clubboten en de sfeer proeven op onze club.

Veiling voor Alpe d'Huzes

Om mijn bijdrage aan de Alpe d'Huzes te vergroten heb ik een veiling georganiseerd! Op deze veiling kan je van alles vinden van hockeysticks en shirts van beroemde spelers, een dinertje op het oude dorp of een tochtje door de grachten van Amsterdam.

Kom volleyballen!

De vijf competitieteams en vier recreantenteams van VC houten zijn bijna aan het einde van een succesvol seizoen. Naast de sportieve volleybalprestaties in thuishal De Molenwiek zijn er ook weer heel wat gezellige uurtjes bij sportcafé Eddie's doorgebracht.

Dauwtrappen met Sportpunt Houten

Koffieplus voor Senioren: Dauwtrappen op Hemelvaartsdag!

Ga mee dauwtrappen door de mooie natuur van Houten op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei. Het ochtendgloren opsnuiven en genieten van de zonsopkomst.

Pagina's