Lokaal lezersnieuws

Mantelzorgcafe: Filmavond

Op donderdag 30 november, van 19.00 tot 21.00 uur, organiseert 'van Houten&co' het Mantelzorgcafé in Huis van Houten. Tijdens het mantelzorgcafé kunnen mantelzorgers het gesprek met elkaar aan gaan, ervaringen delen en even ontspannen.

Cursus: Yoga

Yoga zorgt voor lichamelijke inspanning en ontspanning. 'van Houten&co' organiseert diverse yogalessen. Bij de Yogagroep op de maandag, van 11.00 tot 12.00 uur zijn nog enkele plekken vrij voor nieuwe deelnemers.

College de Heemlanden zoekt aardrijkskundetoppers voor de GEObattle

College de Heemlanden in Houten organiseert 31 januari 2018 in samenwerking met het KNAG en het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden de GEObattle. Verschillende teams van basisscholen uit Houten en omgeving zullen dan een aardrijkskundige strijd aangaan.

Lessen over groene geschiedenis als geschenk dankzij Lions Houten.

Het lijkt er een beetje op alsof de Stichting 'NatuurvanVroeger NU' ook voor Sinterklaas speelt..., want zij geven aan basisscholen het boek met verhalen over bijzondere bomen in Houten cadeau.

Inloopochtend rugklachten in St. Antonius Polikliniek te Houten

In St. Antonius Polikliniek te Houten wordt op dinsdag 5 december 2017 van 10.00 tot 12.00 uur een inloopochtend voor mensen met wervelkolomproblemen gehouden. De Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten "de Wervelkolom", houdt deze gratis informatieochtend in St.

Mondiavisueel benefietvoorstelling levert € 5.655,00 op voor Nepal

Op zaterdagavond 18 november j.l. organiseerde Mondiavisueel een benefiet multimediapresentatie voor opbouwprojecten in Nepal in het Theater Aan de Slinger. De bekende Nederlandse bergbeklimster Katja Staartjes presenteerde haar multimediapresentatie 'Lopen over de grens'.

Creativiteit in Eskolkeuken

HOUTEN - Wie zin heeft om met anderen te koken en gezellig samen te eten, kan weer bijna in de Eskolkerk terecht. Daar wordt op donderdag 7 december een open lunch georganiseerd.

5 Koorleden St. Caeciliakoor uit Houten onderscheiden

Zondag 19 november jl. vierden maar liefst 5 leden van het St. Caeciliakoor van de O.L.V. ten Hemelopneming in Houten hun koorjubileum:

Anny Geurts 50 jaar lid

Alie Krijnsen 50 jaar lid

Marga Visch 40 jaar lid

Thea Wels 25 jaar lid

Succesvolle avond over energiebesparing voor Houtense huurders

Op 13 november jongstleden vond, voor zover bekend voor het eerst in Nederland, een bijeenkomst plaats die beoogt huurders te betrekken bij de energietransitie.

Houten aan de slag met cultuur!

Woensdagavond 22 november stond Theater Aan de Slinger open voor alle liefhebbers van Houten en cultuur! Het culturele veld organiseerde een inspirerende avond met workshops en ontmoetingen. In november 2016 werd een soortgelijke avond georganiseerd.

Pagina's