Lezersnieuws

inzameling boekenmarkt Amnesty Houten loopt

De inzameling van boeken voor de Boekenmarkt van Amnesty Houten (op 30 juni) is al twee weken bezig. De komende weken kunnen nog boeken worden ingeleverd. Op de website van Amnesty Houten www.houten.amnesty.nl kunt u veel informatie vinden.

23e Houtense KunstFietsDagen

Al meer dan 23 jaar organiseert KODH de Kunstfietsdagen, de perfecte combinatie tussen Kunst kijken en het feit dat de gemeente Houten de eervolle titel fietsstad 2018 heeft gekregen.

Instapavond Kanovereniging Dorestad 6 juni

Op woensdagavond 6 juni is er weer een instapavond. Een prima gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de kanosport en onze club. Kanovaren is makkelijk aan te leren, sportief en heerlijk ontspannend.

Studiekring 50plus - een ontdekkingstocht

Studiekring 50+ heeft inmiddels 5 seizoenen achter de rug. In blokken van 2 x 8 bijeenkomsten hebben we met een groep van ongeveer 15 deelnemers over allerlei onderwerpen gesproken.

Ontmoetingsbarbecue voor Houtenaren tussen 24 en 35 jaar

‘van Houten&co’ komt regelmatig Houtense twintigers en dertigers tegen die graag leeftijdsgenoten willen ontmoeten maar niet goed weten hoe en waar.

Workshop 'Vitaal ondernemen' voor zzp'ers

Met energie, positiviteit en plezier werken aan de dingen die je leuk en belangrijk vindt. En waar je je kwaliteiten kunt benutten en kunt groeien in jouw uitdagingen. Tijdens deze workshop ga je o.l.v. Sander Hilkman, leefstijlcoach & -trainer actief aan de slag met je eigen vitaliteit.

De eikenprocessierups: heb jij ‘m al gezien? Help mee om ze in kaart te brengen

De eerste eikenprocessierupsen duiken weer op. De harige rups kruipt in eikenbomen en zorgt voor veel overlast tussen mei en juni. Vroeger kwamen eikenprocessierupsen alleen voor in warme landen in Zuid-Europa maar ze zijn tegenwoordig ook op grote schaal in Nederland te vinden.

Amerikaanse bestsellerauteur Lynn Austin op bezoek in Houten

Topauteur Lynn Austin, die 29 romans op haar naam heeft staan, komt naar Nederland! Op zaterdagmiddag 2 juni om 13.00 uur bezoekt ze Boekhandel Den Hertog in Houten.

Eetbare natuur op Nieuw Wulv

Kom mee ontdekken welke mogelijkheden de natuur biedt voor het klaarmaken van heerlijke hapjes!

Nieuw sportveld Houten-Zuid geopend 

Op dinsdag 15 mei heeft onze wethouder Kees van Dalen het nieuwe kunstgras sportveld aan de Beusichemsetuin geopend. Op dit sportveld kunnen kinderen zowel hockeyen als voetballen. 

Pagina's