Lezersnieuws

Nationale Ouderendag Houten

Op vrijdag 6 oktober vindt weer de jaarlijkse Nationale Ouderendag plaats. De werkgroep is druk aan de slag met de voorbereidingen om kleine wensen van zelfstandig wonende ouderen vanaf 70-75 jaar in vervulling te laten gaan.

Vrijwilligersvacature van de week: De Huiskamer

In de Huiskamer kunnen ouderen tweemaal per week op een informele manier samenkomen voor een kopje koffie en een praatje. Er zijn twee Huiskamers: In Schoneveld, op donderdagochtend en op het Onderdoor, boven de bibliotheek, op dinsdag- en donderdagochtend.

De Lichtboog in Stijl

Een stijlvol kunstwerk siert sinds kort de achterwand van de NGK De Lichtboog in Houten. Het metersgrote kunstwerk is een knipoog naar de kunstbeweging De Stijl, die 100 jaar geleden ontstond. De strakke lijnen heldere kleuren stralen harmonie uit.

Zomervakantie voor jongeren in Houten!

De eerste week van de zomervakantie hebben veel jongeren zich vermaakt met de jongerenwerkers van 'van Houten&co' en met elkaar. Zo was er dinsdag 11 juli een uitstapje naar het Waterliniemuseum.

Vrijwilligersvacature van de week: De Plusbus Houten

De PlusBus Houten zorgt voor dagtochten voor senioren van de gemeente Houten. Het gaat om rondritjes door de omgeving en om dagjes uit naar bijvoorbeeld een museum of een rondvaart. O

Persbericht 'De Uitdaging': Nieuw initiatief in Houten voor zelfhulp en herstel

Opening Inspiratiehuis 'de Uitdaging'

Op 18 juli van 15:00 tot 18:00 vieren het Inspiratiehuis 'de Uitdaging' en het kantoor van GGZ in de Wijk hun officiële opening aan de Onderdoor 158 op de 3e verdieping in Houten.

Over de Uitdaging

DHL Parcel heeft primeur in groene pakketbezorging in Houten

Het DHL Parcel-depot in Houten heeft een primeur op groen vervoer. Sinds eind juni wordt er gereden met een elektrische bestelauto en een containerfiets.

Aanschuiftafel

Vrijdag 21 juli is er weer een Aanschuiftafel in Het Kruispunt. Heb je zin om mee te eten? Bel dan uiterlijk 19 juli met Caspar Voorberg (030-6351267) of mail naar caspar.voorberg@kpnmail.nl

Paul Colman in concert

Paul Colman, de voormalig gitarist van de christelijke gospelband Newsboys uit Australië komt naar Houten! Momenteel tourt hij door Europa met zijn one man show waarin hij speelt, zingt en spreek over zijn geloof in God.

Ervaren volleyballers gezocht

Wij zijn volleybalclub "De Liefhebbers" van ervaren volleyballers die het leuk vinden recreatief 1x per week te volleyballen.

Op dit moment hebben we 15 leden en we zijn voor het komende seizoen op zoek naar enkele nieuwe enthousiaste leden.

Pagina's