Lezersnieuws

"Geef een Glimlach Cadeau"

Beauté de Vie geeft verwenmomenten aan mannen & vrouwen met kanker Onderdeel van de landelijke actie 'Geef een glimlach cadeau' van stichting Look Good Feel Better

Houten, januari 2018 -

Wakker worden met Fluit & Kruid

De clowns Fluit en Kruid beleven nieuwe avonturen op het eiland in de

Rietplas. Maar wat is er toch met Fluit aan de hand...ze is zo traag als een

slapende slak en zo dromerig als een niet uitgeslapen egel. En weet je

Entree Makelaars nieuwe sponsor Sportschool Jellema

De Houtense kickboksschool Sportschool Jellema heeft in makelaarskantoor Entree Makelaars uit Wijk bij Duurstede een nieuwe sponsor gevonden. Eigenaar Rens traint al jaren bij de sportschool en is dan ook geregeld op de mat te vinden.

Opgeven voor de 13e editie van de CDA Valentijnsactie

U kent ze vast wel: mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de club of vereniging of mannen en vrouwen die altijd klaarstaan voor de mensen om hen heen met de nodige raad en daad. Onze samenleving kan niet zonder deze actieve mede-inwoners.

Feestdagenpakkettenactie

De interkerkelijke werkgroep Kerk en Minima Houten mocht eind november de 20e Feestdagenpakkettenactie organiseren.

Mini-cursus: Overgang en gewichtsbeheersing

Mini-cursus: "Overgang en gewichtsbeheersing"

Langzaam neemt je lichaamsgewicht toe, terwijl je niet meer eet of minder bent gaan bewegen. Veel vrouwen krijgen hier na hun 45e levensjaar last van. Vaak is dit het begin van de overgang.

Nieuwe penningmeester voor Entre Femmes:'ACHTER DE SCHERMEN BEN IK OP MIJN BEST'

Na een periode van drie jaar heeft Bonnie Posner haar werkzaamheden als penningmeester van het ondernemersnetwerk Entre Femmes overgedragen aan Marguerite Uljée. 'Entre Femmes biedt je als ondernemer en als mens de ruimte om te groeien.

Hummeloord en juffrouw Van der Velden in dorpsmuseum Dijkmagazijn De Heul

Op zondag 28 januari is Museum Dijkmagazijn De Heul aan de Provincialeweg 70 in Schalkwijk weer open van 11 tot 4 uur. Deze keer met een nieuwe tentoonstelling over Hummelooord en "juffrouw" van der Velden. Riet van der Velden (1930 - 2017) was haar hele werkzame leven kleurleidster.

Open les theatersport bij de Houtwormen

Op maandag 22 januari en op maandag 29 januari zijn er twee open lessen voor mensen die belangstelling hebben voor theatersport.

Jubileumconcert Houtens Kamerorkest in Schalkwijk

Op zaterdagavond 27 januari voert het Houtens Kamerorkest een bijzonder jubileumconcert uit in de Michaëlkerk in Schalkwijk. Gespeeld worden het Tripelconcert van Beethoven en de Eerste Symfonie van Bernard Zweers. Het orkest staat onder leiding van Taco de Vries.

Pagina's