Lezersnieuws

Fietsbeleid in Houten: beloven en doen!

Alle partijen in Houten hebben fietsbeleid en fietsvriendelijke punten in hun programma. Drie partijen steken er bovenuit met heel veel fietsambities. Dat zijn Groen Links met 13 sterren, op de voet gevolgd door D66 met 12 sterren en als goede derde het CDA met 11 sterren.

Bingo op 't Schoolhuys voor het Ouderenfonds 

Ook dit schooljaar zamelen de leerlingen van 't Schoolhuys weer geld in voor een goed doel. Gekozen is voor het Ouderenfonds. Dit fonds zet zich in om de eenzaamheid onder ouderen te verminderen.

Bingo op 't Schoolhuys voor het Ouderenfonds 

Ook dit schooljaar zamelen de leerlingen van 't Schoolhuys weer geld in voor een goed doel. Gekozen is voor het Ouderenfonds. Dit fonds zet zich in om de eenzaamheid onder ouderen te verminderen.

Judoka's Groot Houten en Top judo Utrecht op het podium op het Districtskampioenschap Judo -15 jaar

Vandaag hebben twee judoka’s van Judovereniging (JV) Groot Houten een superprestatie neergezet.

Hoe passend is het Voortgezet Onderwijs in Houten?

Hebben we in onze gemeente een sterk, sluitend aanbod voor alle leerlingen? Wat gaat er goed? Wat kan worden verbeterd?  Wat is daarvoor nodig en welke rol hebben de scholen, de gemeente en ouders daarin?

Basiscursus: Fotografie

Vanaf woensdag 21 maart, van 19.30 tot 22.00 uur, gaat er bij ?van Houten&co? de cursus Fotografie van start. De beginnerscursus is geschikt voor iedereen die middels een handmatige bediening van de camera controle wilt krijgen over het fototoestel. De cursus is geschikt voor alle niveaus.

De vrijwilligersvacature van de week

De TechniekFabriek organiseert techniek- en computerworkshops voor basisschool kinderen in Houten. De workshops worden georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers.

Boomfeestdag: ChristenUnie schenkt boom aan basisschool

In het teken van Boomfeestdag op 14 maart heeft ChristenUnie Houten een fruitboom geschonken aan basisschool Het Mozaïek. Deze werd vol enthousiasme ontvangen door leerkrachten en kinderen. Vier kleuters mochten fractievoorzitter Jana Smith helpen de boom te planten.

Open inloop jeugd tennis

Heeft je kind nog nooit getennist en ben je benieuwd of dit een sport is die bij hem/haar past? Of heeft je kind al kennis gemaakt met tennis en wil je nu onze club wat beter leren kennen? Kom dan naar onze jeugd open inloop op vrijdagmiddag 6 april van 16.00 uur tot 17.30 uur.

vrijwilliger lekstroom school's cool

School's Cool helpt leerlingen bij de overstap van groep 8 van de basisschool naar de brugklas voortgezet onderwijs. De leerling en de ouders krijgen te maken met een ander schoolsysteem en met nieuwe leraren en klasgenoten.

Pagina's